Jag kom på att jag inte har visat er de här muffinsen jag bakade för ganska länge sedan. Formarna såg likadana ut efter gräddning, de flöt inte ut ett dugg, och sen var det bara att äta hela muffinen, med papper och allt
Serveras som den är eller med en klick lättvispad grädde. Vilken tur att jag då har den här godingen i kylen, halleda så sagolikt god den här cheese-caken är
Dessutom slutar det med att de fort är lika hungriga, vilket leder till gnäll och sura miner senare. Jag hade hittat en lite vissen broccoli i kylen och därmed blev dagens middag
Vispa ägg, vaniljsocker och socker. Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Passar samtidigt på att lägga ut bild och recept på en enkel god kladdkakajag gjorde häromdagen,med marshmallows och hasselnötter
Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk. Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.