Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Menför MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värstaâ€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
-) Så jagär långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Så, varförinte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste. Det blir inte sämre av att tjinuskin pimpats med rostade, hackade pecannötter
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, därär lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Jag har i mitt arbete som kost- och näringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskost och att äta för optimal syra-basbalans
Det handlar väl om att ha en stol mattradition i sitt land och vara lite motvalls. Anledningen till attjaginte la på det direkt var attjag ville att det skulle hålla sig så grönt som möjligt, men naturligtvis kan man låta det gå tillsammans med fisken från början
-Pavlovatårta med äggkräm, grädde och blåbär och hallon. - Rostbiffsrullar med sweet chili. även fast det blev några timmar dessförinnan Det här landade på buffébordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.