Sista myshelgen hemma på tu man hand före jul, och det firas ju såklart med god MAT. Desserten gjorde vi inte idag men har inte hunnit blogga den så den fick komma med på ett hörn
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
I stället hänger vi oss åt fisken, till de allra sista smulorna. Asiatiskt öl har ju inte direkt gjort sig känt för särpräglad karaktär, men tsing-tao är direkt identitetslös
lite vaniljpulver, men det blir tillräckligt sött utan också. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
Medan riset kokade hann jag göra det sista. I söndags när jag lagade rullader gjorde jag även en älgskavsgryta som fått stå frusen på balkongen i en kastrull till ikväll
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat och koka kaffet så det hinner svalna av
Fast egentligen intemen är det semester så blir det lätt så. I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. 36 st lussekatter. 1. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.