Stek mjuk i hälften av smöret, krydda med salt och peppar. Salt och peppar. Rör ner senap, vinäger och Worcester, låt puttra medan du steker köttet och sötpotatisen i varsin panna
800 g biff, hängmörad, i 4 skivor smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen. 1Grönpepparsås4 schalottenlökar 50 g smör 0,5 dl grönpeppar i lag 0,5 dl cognac 3 dl hemgjord kalvfond (eller utspädd fond från flaska) 3 dl vispgrädde salt peppar, nymalen. 1Råstektpotatiskakaca 1 kg fast potatis salt vitpeppar 2 msk rapsolja 100 g smör gräslök, hackad
En riktigt god hängmöradbiff smakar bäst med enkla tillbehör som potatis, sallad och en god sås. Skär potatisen i klyftor och lägg i ugnsform ringla över lite olivolja, krydda med paprikapulver, salt och peppar, blanda ihop så att kryddorna fastnar runt om
Grillad hängmöradbiffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmöradbiff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.