1 grönsallad1.
Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Veckla ut smördegen på sitt bakpapper på en plåt. Skär en kant halvt igenom degen på ca 3 centimeter runt om. Nagga mittendelen med en gaffel. Pensla kanterna med ägg. Strö ost på mittendelen. 2. Grädda mitt i ugnen till gyllene färg, det tar cirka 10 minuter i varmluftsugn, 15 minuter i vanlig ugn. Låt svalna.3. Mixa avokado med pressad citron, tillsätt färskost, hälften av yoghurten och chili. Rör ner resten av yoghurten, smaka av med salt. Mixa inte röran länge med yoghurt, då kan den bli lite lösare.4. Bred röran på botten, toppa med räkor och lax och garnera vackert med resterande ingredienser.
Servera med de olika tillbehören nedan samt korvbröd, senap och ketchup eller tomatpuré. Slå av vattnet och blanda med creme fraiche, finhackad rödlök och kapris
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Den kan ersättas med riven, lagrad, laktosfri ost om du behöver äta laktosfritt. Innehållsrik, lite lyxig och väldigt god är den här vegogratängen, som består både av färska och frysta grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.