1/2 ask
ärtskott1. Tina räkorna. Skala och hacka getosten. Ha ner den i en bunke och vispa ihop så gott det går med grädde, ägg och kryddor – det gör inget om det är klumpar kvar. Hacka löken och stek den mjuk på medelvärme i en stekpanna med smör. Låt svalna och blanda sedan med räkorna. Fördela ut smördegen i en pajform. Fördela ut räkor och lök och slå sedan över stanningen. Grädda i 225°C i 35 minuter. Lägg gärna över en bit aluminiumfolie de sista 10 minuterna så pajen inte bränns.
12. Tina
och skala räkorna. Skär bort fettet och dra serranoskinkan till remsor. Hetta upp smör i en stekpanna och ha ner babyspenaten. Fräs den hastigt med en nypa salt i max en minut.
13. Toppa
pajen med serranoskinka, räkor, smörfräst babyspenat, kvistar av dill, timjan och ärtskott. Dra gärna över ett varv svartpeppar.
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge ochmed en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan ochgetost
Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Så igår kväll var det äntligen dags för lite matlagning och en god ochlyxig middag här hemma
Servera den med ett gott bröd och saker är biff. Servera med ett gott bröd. Häll en skvätt olivolja i en kastrull och fräs den skivade purjolöken, den skall inte ta färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.