Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg. Smaka av med salt och peppar. Fräs lök och svamp tills det är mjukt i en kastrull med smör
Räkorna kan förslagsvis bytas ut mot kräftstjärtar i lag. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratäng till vardags
späd ev med lite mer vätska. Stäng av plattan och rör ner hackad dill och kräftstjärtar. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.