De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria. Egentligen räcker det att bara höra namnet, chokladkaka med kokostosca, för att längta till nästa fika
Blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll blandningen över degbottnen i långpannan. Låt svalna, skär i rutor och pudra över florsocker strax innan de serveras
) Till efterrätt jag gjorde chokladkolapajen som jag fick smaka på i form av små tarteletter när jag var på presseventet med Dansukker och Daniel Roos för ett par veckor sedan
Min erfarenhet är iofs att folk oftast har med sig fika, det där man hör om folk som bara ”dyker upp” och förväntar sig saker har jag aldrig varit med om, men det kan ju bero på att vi har en vettig bekantskapskrets
Blanda mjölet med bakpulvret och blanda samman med resten av ingredienserna till en deg. Mjuka och goda lakritssnittar från Fredriks fika´s bakbok,, såå goda
Nä, fram med människor som vågar se sanningen och dessutom vågar stå för den. Har man inte choklad chips så går det bra med Marabous mjölkchoklad eller mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.