Servera medgrilladegrönsakeroch aioli. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg medgrön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Servera medgrillad tomat, lasagnen och smöret. Vi är flera svenska matbloggare med men det är även tävlingsdeltagare från Storbritannien, Finland och Irland och den stora finalen går av stapeln i Paris
Till nudelsalladen kokade jag en paket nudlar, som jag sedan blandade med hälften av såsen, två små strimlade morötter, gröna sojabönor och rostade sesamfrön
Igår kom min kära föräldrar hem för att stanna över helgen och det var en helt underbar kväll som vi avnjöt ute på altanen ända till midnatt med lite go musik i bakgrunden
Ett Chardonnay från Chile med smak av gröna äpplen, tropisk frukt och citrus. I ochmed dessa minipajer så fick jag åter användning av mina loppisfyndade mazarinformar som jag senast använde när jag bakade toscamazariner, här,
Om man fixar två rejäla plåtar medgrilladegrönsakeroch sparar i kylen så har man ingredienser till både en pasta och en jättegod sallad som man lägger de kalla grilladegrönsakerna i och kompletterar med fördel med en en getostbruschetta (ta en skiva gott bröd, lägg på en rejäl skiva getost, strössla över pinjenötter eller solrosfrön, grilla i ugn eller microgrill i några minuter tills osten börjat smälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.