Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Men vi börjar idag med en grillad fläskytterfilé med en lite het glaze. Börja med att blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och koka upp och låt det sedan svalna
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsalladoch syrad rödlök. Köttet grillade jag först snabbt på direkt värme och sedan en kort stund på indirekt värme
Skär tonfisken i portionsbitar, salta och peppra. Servera avokadosalladen till tonfisken. Strimla purjolöken och blanda ner tillsammans med salladsskott och rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.