rödingfiléer. Krydda rödingfiléerna med citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. Röding med romröra och grillade godsaker (4 personer). 4 st rödingfiléer
Putsa filén från hinnor, skär ett snitt längs hela filén och fyll den med röran. Mosa fetaosten tillsammans med creme fraichén, hacka purjon fint & blanda i, smaka av med salt & peppar
Låt fisken ligga still på gallret under hela grilltiden. Servera rödingen med nykokt färskpotatis, grillad spetskål, pepparrots- och dillsås och grillad citron
Häll upp skaldjursfond i en skål och pensla fiskköttet på rödingen med skaldjursfonden. Lägg 4 urbenade rödingfiléer med skinnet nedåt på en skärbräda. Vänd och lägg på två hela limfrukter och grilla under lock ca 10 minuter. 4 st rödingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.