Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 1 st spetskål
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 st citron
  • 4 st rödingfiléer med skinn
  • 1 tsk salt
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 msk pepparrot
  • salt
  • 800 g färskpotatis 1 st spetskål 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt 1 st citron 4 st rödingfiléer med skinn 1 tsk salt 1 msk olivolja Pepparrots- och dillsås: 3 dl gräddfil 2 msk finhackad dill 1 msk pepparrot finriven, färsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.