Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmörad biff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta ut biffarna så att de har en rumstemperatur gnid in kryddblandningen. Koka upp skivorna i gräddmjölken och smaksätt med salt och peppar och kantarellfonden
Grilladbiffmed persilje- och vitlökssmör och sallad på rucola, babyspenat och rostade tomater. En välgrilladbiffmed en fräsch sallad är fantastiskt gott i all sin enkelhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.