Grillad biff med sallad, rostade tomater och parmesan
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 4 skivor nötkött på ben 1, 5 – 3 cm tjocka (hängmörad entrecôte är optimalt, men en enklare biff är också gott)
  • Rapsolja
  • Smör
  • Salt
  • 2-3 min på varje sida beroende på köttets tjocklek (eller 42-44 grader för medium rare, om man använder köttermometer). Låt köttet vila ca 5 min och stek på det igen under ca 1 min på varje sida.
  • 100 gram smör
  • 4-6 vitlöksklyftor, pressade
  • 2 askar (500 g) körsbärstomater
  • 1 ask,
  • 70-100 g rucola
  • 70-100 g färsk babyspenat
  • 250 g edamamebönor (gröna sojabönor som säljs frysta)
  • Grovriven parmesan
  • Olivolja
  • Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.