Grönsakswok
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grönsakswok
  • 4 - 5 portioner Ca 1 ½ L valfri grönsaker i bitar, tunt skivade eller strimlade.
  • (Jag
  • tog 150 g tunt skivade broccolistjälkar, 2 tunt skivade
  • morötter, 1 grovt hackad gul lök, 1 grovt hackad rödlök, ½ stor röd paprika i
  • bitar, 1 normalstor squash (zucchini) skuren i bitar och en liten burk skivade bambuskott 227 g (140 g avrunnen vikt).
  •  
  • Dessutom behövs
  • 1 - 2 fint hackade vitlöksklyftor
  • 1 - 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1-2 krm grovmalen svartpeppar
  • Lite salt efter smak
  • 1 msk rapsolja till stekning
  •  
  • Woksås
  • 3 msk hoisinsås
  • 3 msk kinesisk soja (jag använde Mrs Cheng´s)
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 dl hett vatten
  • 1/4 grönsaksbuljongtärning 1 msk mörk maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.