Som tur är går det att hitta riktigt bra eko varianter idag som inte är sötade med vitt socker, men det är ju ändå den där farligt goda blandningen av sött och salt man vill åt…
Så här gör du 15 minuter Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer och kör till en jämn deg. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 356 12 stora, urkärnade dadlar
Tarte Tatin är en av matfavoriterna jag tog med mig därifrån. – Peace out –. When I saw a lovely recipe from Erika Frost, Raw apple pie, I suddenly remembered my days in Paris in my youth
Denna kväll lyxade vi till det med efterrätt hemma hos oss. Receptet har jag läst på många olika bloggar så jag vet inte riktigt vem jag ska länka, vem kom på det först
) Nog med ursäktandet, här kommer receptet. Jag ber så mycket om ursäkt men ibland (oftast) när jag kommer hem från jobb och träning så vill jag inte hålla på med varken blogg, FB eller Instagram, jag vill bara slappna av och inte hänga vid datorn eller mobilen
– Peace out –. Raw Food Chokladpraliner dök först upp på Rawness. Inlägget Recept. 3/4 dl raw kakao. Ca 30 dadlar (inte medjooldadlar, utan de mindre dadlarna som kommer i askar i matvarubutiken). 3/4 dl raw kakao
Vid Raw Food behåller kosten alla viktiga enzymer, vitaminer, mineraler & fibrer vilket gör det perfekt för kroppen att tillgodose sig allt det ‘braiga’ =) Detta är verkligen ”healande” mat på högsta nivå – istället för en socker & fettbomb ren medicin- och så himla god på momangen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.