400 g halloumi. 1en god salladRiv halloumi och morötter grovt. 1Blanda alltsammans i en bunke tillsammans med resten av ingredienserna. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
De här vegetariska grönsaksbiffarna var smidiga att grädda i muffinsformar. Det är svårt att blanda en marinad och smaka av innan man blandar den med couscousen
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarnamed bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Så idag slår jag på stort =) och bjuder er på grönsaksbiffar. Smaka av med salt och peppar. Blanda valfri mängd creme fraiche med valfri mängd sweet chilisås och smaksätt med salt och peppar
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Smaka av med salt och peppar. Stek halloumin gyllene. Servera med kokt jasminris. 4 Toppa med saltrostade cashewnötter, koriander och lime. 200 g halloumi, tärnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.