En frisk och syrlig pajmed färska bär sitter alltid fint om ni frågar oss, midsommar eller inte, den passar perfekt både som avslutning efter middagen eller som eftermiddagsfika
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Blanda bärenmed övriga ingredienser. Pudra med florsocker. Lägg bären i ett durkslag så att. 6 smorda portionsformar och förgrädda i mitten av ugnen ca 10 min Lägg bären i ett durkslag så att
Servera medbär, fet kokosmjölk, passionsfrukt och kiwi. Ät den med lite nötsmör eller ha chiafrön i smeten för att boosta den med ytterligare energi och göra den mer mättande
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frystabär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Idag blev det en ost och skink pajmed broccoli och smulad feta ost. Pajen var given. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat. Fryst cheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.