En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Krydda sedan med salt, peppar, chiliflakes, timjan och oregano. Sätt igång ugnen på 250 °C och gör iordning två plåtar med bakplåtspapper. Med hjälp av gaffel och sked formar du ca 15-17 st biffar på plåtarna
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Riv halloumi och morötter och häll i en skål tillsammans med två ägg
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Smaka av med salt, peppar ch muskot. Börja med den vita såsen och avsluta med lasagneplattor med lite vit sås ovanpå
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen medvegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Doppa sen alla bollar i mjöl så att dom täcks helt med mjöl. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.