För ett att sen gjorde jag dessa urgoda morotsbiffar till middag. Till det hade jag potatisgratäng, men det passar nog bättre med ris eller klyftpotatis
Blanda ihop creme fraiche, gräddfil, dijonsenap, dill och vitlök i en skål. Skär potatisen i mindre bitar och vänd försiktigt ner potatisen i skålen tillsammans med rödlöken
När jag sitter och tittar igenom sommarens foton hittar jag saker jag helt glömt att blogga om. Denna squashpaj gjordes av sommarens första egna squash
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Idag gjorde jag dessa gratinerade potatistoppar och en egen paté (receptet finns ovan) till middag. Potatistoppar blir alltid snyggt och passar även perfekt till en nyårsmiddag framöver