-). Fördela ost och ärtor i matberedaren. eftersom halloumiosten var väldigt salt i sig. Till 25-30 små använde jag. 150 gram Halloumiost (grillost). Låt smeten stå och "svälla" / vila 10-15 minuter. Nog bör du steka under 3-5 minuter i alla fall. 150 gram Halloumiost (grillost)
Toppa med skivade tomater. Hur god ser inte denna halloumi paj ut att vara eller. Halloumi paj. Riv halloumin (på det grövsta sidan av rivjärnet), skala och hacka löken och rör i det tillsammans med babypenaten och kryddorna i äggstanningen
Dessa givande samtal, som oftast sker vid matbordet, är väl investerad tid tycker jag. Hemma hos oss har måltiden en stor betydelse för den sociala samvaron, vilket är en starkt bidragande orsak till att jag älskar att bjuda hem människor på en bit mat eller en fika
Idag skulle jag laga en grönsaksgratäng med köttfärs, men någon gång under matlagandet fick jag för mig att vi inte hade någon färs hemma och plockade fram quorn ur frysen
När osten smält, sänk värmen och tillsätt resten av matlagningsgrädden. Lägg in laxen ( ja utan fett eller kryddor, lax är tillräckligt fet och mer smak behövs inte) i en ugnssäker form
Faktiskt inga grönsaker what so ever egentligen utöver chili, tomat och lök. Detta ger dig tillagade och lite mildare chilifrukter med en lätt rökighet från det brända skalet, utan att behöva äta det brända i sig
Nu kanske det här receptet kommer med lite konstig timing 🙂 Jag har tagit lite tid på mig att få upp det här receptet… Det är ju inte direkt väldens vårigaste maträtt 🙂 Nu när våren äntligen är på väg
Ännu ett recept på en lättlagad vegetariskmaträtt som passar bra att laga i sommarvärmen 👍🌞. 2 - 3 msk sesamfrön. 250 - 300 g vitkål. 2 tsk tomatpuré. 1 - 2 tsk sambal oelek. Ha i kålen och löken och låt det steka på medelhög till hög värme i ca 15- 20 minuter, eller tills kålen mjuknat och fått lite färg. Låt allt steka under omrörning i 2 - 3 minuter. Låt det koka i 2 - 3 minuter. ca 4 portioner 2 - 3 msk sesamfrön. 250 - 300 g vitkål. 2 tsk tomatpuré. 1 - 2 tsk sambal oelek
Snacka om att denna hamburgare plötsligt blev riktig - och nyttig - snabbmat. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
Här kommer min version på vegetarisk fasolja. 3-4 msk tomatpuré. 3-4 msk tomatpuré. Fasolja/fasolia är en böngryta som serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis
Kör allt väl i en mixer, spara det som blir över det blir en otroligt god sås till nästan all mat. 40 g soltorkad tomat hackad. 3-6 msk vatten. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater. 40 g soltorkad tomat hackad. 3-6 msk vatten. 500 g tomater. 125 g soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.