Lägg i köttet och bryn det runtom på stark värme. Skär av ändarna på auberginen, skala och skär de i 1 ½ cm tärningar. Häll på 4 dl vatten, krydda med 1 tsk salt och låt sjuda 30 min under lock
Låt koka på svag värme i 20 till 30 minuter. Orginalreceptet från använde ett paket quornfärs. Jag använder i princip aldrig quornfärsen, tycker den kan smaka konstigt om man värmer upp maten igen
Skär grönsakerna i lagom stora smakbitar, i rundlar och stavar beroende på grönsakstyp. Blanda grönsakerna med kryddpastan och smaka av med salt och peppar
grönsaker och quorn i ett varmt tortillabröd. Ordet burrito betyder "liten åsna" på spanska. påminner dess namnes öra, eller från sovsäckspåsar och paket som åsnor
Fräs grönsakerna i lite olja. Hetta upp en stor kastrull och lägg i musslorna, tillsätt vatten och vin, lägg på ett lock och låt koka ca fem minuter tills musslorna öppnat sig
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Man kan hitta cassoulet (en gryta med bönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Nej, bönor på bretonskt vis är en välkänd polsk maträtt, som är typisk bar- och snabbmat - särskilt uppskattad med ett glas kall öl till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.