Jag gjorde också garlic butter alltså vitlöcksmör så det gör man om man tar sitt smör och tar vitlök och har vitlöks press och pressar ner i smöret i en skål och blandar runt sen är det klart
Lägg i köttet och bryn det runtom på stark värme. Skär av ändarna på auberginen, skala och skär de i 1 ½ cm tärningar. Häll på 4 dl vatten, krydda med 1 tsk salt och låt sjuda 30 min under lock
Att ha i nötter är inte vårt eget hittepå, det är tydligen så vissa av de indiska matlagarna gör för att få till en lite krämigare sås i grytan, och det blir det vill vi lova
Lägg det du stekt på en separat talrik och ställ tillbaka stekpannan på plattan och tillsätt två dl av vattnet, skrapa i botten så allt gott som fastnat i botten lossnar
Låt koka på svag värme i 20 till 30 minuter. Orginalreceptet från använde ett paket quornfärs. Jag använder i princip aldrig quornfärsen, tycker den kan smaka konstigt om man värmer upp maten igen
Låt det koka upp och sedan koka på svag värme tills den tjocknar en aning. Ingredienser4 quornfilèer 1 liten/ medelstor zucchini1 medelstor gul lökNågra färska bönor/ sockerärtor1 morotRöd curry pastaTorkade eller frysta kaffirlime blad1 skvätt japansk soja1 burk kokosmjölkJapansk sojaSweet chillisåsGör så här
Först blev jag lite besviken på konsistensen, som jag tyckte jag lite grötig, men efter att ha blandat det med resten av ingredienserna i taboullehn blev det jättegott och inte det minsta grötigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.