I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Som vanligt variationer på ett tema kan vara otaliga - men minska inte mängden av ingefära. Författaren tar oss med på en oförglömlig och spännande kulinarisk resa - och därefter - hela den afrikanska kontinenten
Men när man använder sig av soltorkade tomater (grillade sådana i vårt fall) ser det nästan ut som klippt bacon och smaksätter man ytterligare med lite liquid smoke (flytande rökarom) så får man den där rökigheten som bacon oftast har
Fräs grönsakerna i lite olja. Hetta upp en stor kastrull och lägg i musslorna, tillsätt vatten och vin, lägg på ett lock och låt koka ca fem minuter tills musslorna öppnat sig
vispa länge. LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Jag grillade både bakpotatis och sötpotatis. Souvlaki på Weber grillspett. Det blev souvlaki på kyckling, basilikamajonäs, tomat- och fetaostsallad och bakad potatis på grillen med örtsmör
Man kan hitta cassoulet (en gryta med bönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Nej, bönor på bretonskt vis är en välkänd polsk maträtt, som är typisk bar- och snabbmat - särskilt uppskattad med ett glas kall öl till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.