Grönkålsbollar med halloumi och citrondipp
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gul lök
  • grönkål, (150 g plockad)
  • halloumiost
  • olivolja
  • vetemjöl
  • spiskummin, mald
  • salt
  • svartpeppar
  • ägg
  • panko, japanskt ströbröd
  • matyoghurt
  • citronskal, rivet
  • svartpeppar, nymald
  • 20 bollar: Ingredienser 1 gul lök 200 g grönkål, (150 g plockad) 200 g halloumiost 2 msk olivolja 2 msk vetemjöl 0,5 tsk spiskummin, mald 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Panering: 2 ägg 1 dl vetemjöl 2 dl panko, japanskt ströbröd Citrondipp: 5 dl matyoghurt 1 tsk citronskal, rivet 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.