Lägg salladsbladen på ett fat, lägg på tabbouleh ochhalloumi. Mixa blomkålen i en matberedare eller riv grovt på ett rivjärn till ett ris (Jag skar buketterna med kniv och det blev väldigt bra)
Smaka av med salt och peppar. Vänd osten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek osten i en stekpanna med olja tills den fått fin färg
Smaka av med salt och peppar. Pudra över curry, ingefära och koriander. 2 Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då. 3 Häll i kokosmjölk, krossade tomater och vatten
glöm inte lite pickladrödlök. Jag rekommenderar att du kör på alla ingredienser, the more the merrier, och speciellt BBQ-sås ochpicklad röd lök för bra burgarfeeling
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.