Glutenfria pannkakor
Milda.se
Milda.se

Glutenfria pannkakor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl glutenfri fin mjölmix
  • gärna blandat med en del majsmjöl
  • 2 tsk salt
  • 1 liter mjölk
  • 5 ägg
  • 4 msk Milda flytande margarin

Beskrivning

    Blanda mjölmix och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet.

    Vispa i äggen ett i taget samt resten av mjölken samt 2 msk Milda. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.

    Häll flytande margarin i en plättlagg eller stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Häll i smeten när matfettet slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Sänk värmen. Stek tunna pannkakor och vänd när smeten stelnat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.