Glutenfri morotskaka. Det här receptet gjorde jag i helgen när vi hade städdag på vår dotters skola. Då bakar vi alltid någon god kaka och denna gången blev det glutenfri morotskaka till kaffet
Börja snurra bullen runt vänster pek- och långfinger och snurra ett par varv. Fantastiskt goda bullar (eller rättare sagt snurror) med tre olika fyllningar som också är glutenfria bakas som Daniel Lindeberg tipsade om i DN
Vispa ihop ägg, yoghurt och smör-&rapsolja i en bunke. För att laga Glutenfriaamerikanskapannkakor1. Stek ca 10 cm stora pannkakor på medelvärme i smör och olja i en stekpanna
Resultatet blev ett par oranga pannkakor fulla med C-vitamin. Blanda nyponskalsmjöl, bakpulver och fiberhusk i en skål, och rör sedan ner i mjölk- och äggblandningen
Stekte pannkakor igår och här kommer en publicering av resultatet och recept. Pannkakorna bör ätas direkt efter stekning för då smakar dom bäst och konsistensen är som ljuvligast då, dom fullkomligt smälter i munnen, men dagen efter natten i kylskåp hade dom blivit torra och nästan smuliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.