Idag fick jag cirka två kilo rabarberav en kompis. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag min stavmixeroch mixade marmeladen slät och fin
Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Tag vad du haver kvar från ostbrickan. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Gör stick prov och låt det svalna ordentligt i formen innan du tar bort kakan från formen. Vispa ägg och socker poröst och blanda sedan ner resten av ingredienserna
Förra veckan bjöd jag er ju på en frukostsmoothie med havtornoch egengjord mandelsesammjölk. Jag tyckte det var synd att kasta bort resterna som blev kvar när jag fått ur all "mjölk", så då gjorde jag i stället vegobiffar av dem till lunch
Choklad och Kolatryffel med en liten Touch avlakritsoch hallon. Det blir väldigt fint med lite olika färger och de gav också väldigt olika smaker till tryffeln
Receptet har jag rivit ur från Allt om Mat för ett tag sedan och arkiverat i makens "dessertpärm". Rabarber i botten och lite skivade jordgubbar vid sidan av CB
Kombinationen avlakritspulver, ingefära och kokosmjölk är en match made in heaven. Jag älskar bär, nötter, torkad frukt och allt annat man använda sig av för att göra frukosten med färgglad, knaprig och smakrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.