Du kan givetvis välja att smaksättamed något annat om du föredrar det. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCHLAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron ochlakrits partners in crime liksom
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
En supergod glasstårta smakavvaniljmed en chokladig oreokexbotten. Smält nutella och choklad på svag värme och spritsa eller ringla den i en fin stråle i en spiral med början från mitten av tårtan
Spritsa eller bred på muffinsarna och garnera ev med någon form av strössel. Vispa florsockret och det rumsvarma margarinet med elvisp till dess du har en fluffig blandning
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Vilken skillnad det blir att baka med färska blåbär, istället för frysta. Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido
Den blev himmelskt god med mycket smakav jordgubbar ochvanilj. Hon tycker inte om choklad, så den fylldes med jordgubbar och mumsig whipped cream frosting (som är cream cheese och grädde, så himlans gott)
½ dl kesella vanilj (eller kesella + smaksättningenvaniljpulver samt honung efter smak). Det här blev en synnerligen god kombination som fick smaklökarna att jubla och magen att bli mätt och nöjd ända fram till lunch
Just nu finns det så mycket goda färska bär, så det är bara att gå loss. Det var gott, men nästa gång så kommer jag nog bara ta vanlig grädde med lite vanilj
Men denna dag blev jag sugen på att baka cookies med kanel & vanilj istället. Jag älskar egentligen kanel men oftast bakar jag ändå kakor med kakao för att jag brukar vara mest sugen på det
En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.