Gissa vad jag bakade mitt i natten?
matstugan
matstugan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 på brödbakning på jäst, men de blev så bra! Så lätt är det faktiskt att baka sina egna pitabröd, det enda var att man bör börja tidigare än 22.30 på kvällen, med tanke på att de ska jäsa till sig och så. Till
  • 8 bröd
  • 2,4 dl varmt vatten 1 msk torrjäst ca 7 dl mjöl 1 msk socker 1 msk olivolja 1 tsk salt Gör så här: Värm vattnet en aning och blanda i jäst och socker. Låt stå ca 15 minuter Blanda i mjöl, salt och olja. Knåda väl. Låt jäsa en timme. Dela degen i åtta bitar och kavla/platta ut dem så att de är 0,5 cm tjocka. Låt jäsa medan ugnen blir varm. Grädda i 250 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.