Och för er som redan noterat mina kökshandukar är svaret på frågan Åhléns. Om vi nu lämnar den här spekulationen innan detta inlägg blir en ofrivillig hyllning till mannen och i stället går vidare till det busenkla receptet
En god och enkel räkröra som är underbr att servera tillbakad potatis eller som fyllning i baguett. Servera med bakad potatis, i baguetter eller som sallad vid maten
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningens dominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Forma dem till avlånga limpor. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Rör ner vaniljsocker, salt och kakao, rör även ner vetemjöl, blanda allt till en jämn smet. Värm ugnen till 200 g. Vispa smör och socker ljust och fluffigt, tillsätt sirap, därefter 1 ägg i taget under vispning
I helgen som var bakadejag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, somjag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Baconröran som ligger bredvid hittar ni här, och den bakade potatisen här. Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det
Jag har översatt receptet och provbakat, så här kommer det. I receptet är det Rooibos syrup somtillbehör (kokad av vatten socker och en tepåse), men jag föredrar glass och färska eller frysta bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.