Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Men här kommer ett recept på muffins somjag bakar här på cafeet. Det blir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Jag är trött (skulle ljuga annars) men väldigt glad och tacksam. Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Låt omeletten glida av påtallriken och servera med mustig svampstuvning. Nu när skogarna dignar av svamp passar jagpå att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
Jag skippade det vanliga sockret i kakan och använde istället mörkt muscovadosocker, som ger en lätt lakrits och ingefärasmak, gillar du inte det, använd vanligt socker
Sen när gör man pizza i syfte att äta hälsosamt. Hör nu på go’ vänner så ska vi för er berätta om något så spännande som chipspizza, vårt alldeles egna hittepå
Vill man byta ut mandelmjölet mot kokosnötsmjöl måste man ta en mindre mängd kokosnötsmjöl för att få samma konsistens på degen eftersom kokosnötsmjölet drar åt sig mer fukt än mandelmjölet (jag har tyvärr inga exakta mått på hur man ersätter)
Vad skulle jag göra till K, som älskar så mycket att komma hem till mig och äta middag. Servera med färdiga såser, t ex sweet chili, somjag ville ha det
Jag väljer här att lyfta ut några delar ur inlägget som ingen bör missa. Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.