Tillagning. Idag har vi haft fullt upp, men roligt har det varit också. När pannacottan stelnat häll försiktigt över jordgubbsåsen och tippa runt skålen så pannacottan täcks med ett jämnt lager jordgubbssås
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Ljummen fruktsallad. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter
Här kommer en favoritirepris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Skala och skär löken ibitar. Stek den mjuk i smör. Blanda kastanjepuré, mjölk och havregryn i en bunke. Mixa löken och russin med havregrynsblandningen
Strimla rödkålen, förslagsvis med en osthyvel. Det är lite pyssel innan man får den här salladen på bordet men det gör inget, den är nämligen så väldans god
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda i lök, ägg, senap, köttfärs och kryddor och blanda väl till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.