Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- ochbroccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis. Servera frittatan med salladen och en klick naturell yoghurt
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg
Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Lägg påblomkålshuvudet. Lägg upp quinoasalladen på ett fat. Så jag blandade ner saffranet med rumsvarmt smör och sedan smetade jag in hela blomkålen med saffranssmöret
Varken blomkål eller vita bönor är särskilt skarpa i smaken, så snåla inte på kryddorna. Självklart är det också fullt av nyttigheter från blomkålenoch bönorna
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolinoch lägg i en skål. Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.