Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Det har kommit att bli en av mina favoriträtter att förbereda, för även vi som matbloggar blir trötta på att stå i köket, och då är det optimalt att ha en frittata i kylen som bara behöver skäras upp - den är nämligen lika god att äta kall (kanske till ochmed godare) som varm
Hacka en liten rödlök - behöver inte vara finhackad - lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Krydda med oregano och svartpeppar. Bryn falukorv och blanda i passerade tomater och chilisås. Lägg detta i en form och häll på såsen av creme fraich med smak av vitlök och parmesan blandat med grädde
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.