Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön. Hur mumsigt som helst med lite smör och en god skiva ost på
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersom förråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Som ni vet så försöker jag verkligen hålla mig till en lågkolhydratkost. Jag har tagit med dem till jobbet som mellanmål, känns lite som man äter chips
För den som vill ha ännu mera hetta rekommenderas pepparrot, som på bilden. Så här års är det säsong för rotfrukter, så som rödbetor och morötter, men även för vanlig gul lök
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
De väljer hellre den än makaroner och spagetti och perfekt är då båda tycker om att äta skruvarna även kalla så när vi varit på utflykt eller cup så är det pastasallad med skruvar som huvudingrediens som gäller och inte mig emot för enklare än så kan det ju inte bli
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.