Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Tänk att ett nytt år snart är här igen. 2019 känns mäktigt ändå. 2019 är året då jag fyller 30, vilket känns lite smått overkligt, men samtidigt så trivs jag väldigt bra med att vara äldre
Sommaren är alltid hektisk för min del, särskilt som jag åker hem till Skåne mitt i allt, och det är tyvärr anledningen till att jag skriver om denna middag jag åt i slutet av juli först nu
Jag och mina två vänner Emma och Maria hade en ny temakväll. Ni vet då när vi bestämmer ett tema och sedan delar vi upp vem som lagar förrätt, varmrätt och efterrätt
Nyttigare kvällssnacks. Så här lagom till helgen så får du min nya variant på chips med dip, både godare och framförallt nyttigare än butikernas potatischips, ostbågar och dipmixer
Mitt tips är (fast nästan godare att äta bara dessa som tilltugg innan) fefferonis fyllda med grönmögelost och sen lindar man bacon runt och fäster med en tandpetare
Vi testar, som bekant, recept från Artusis gamla kokbok och det är inte allt som är lyckat. Så var det med de här crostini de här kanapéerna med kaviarröra på smör respektive olivolja
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Jag letade efter något att servera till glöggen under julen och hittade en variant på detta recept. I original receptet ska aprikoserna koka i bland annat glögg och kanel vilket blev alltför sött och nästan lite kväljande