Nu vilar jag lite i soffan innan det är dags att sätta i gång med kvällsmaten. Förra gången jag hade en ledig dag mitt i veckan bakade jag med mina syskonbarn
Ska hinna baka, förbereda Tacogratäng (se gärna föregående inlägg där jag efterlyser ett recept med créme fraiche och svarta oliver), städa lite och så ska vi hinna göra höstfint i trädgården
(Ni får gärna höra av er tillbaka) Men i går var jag tyst, det var Leifs första semesterdag på hemmaplan (han hade ju en veckan på Mallorca) så vi hade en del att fixa med under dagen
Tryck/kavla försiktigt ut degen på en långpanna med bakplåtspapper. Pudra över vetemjöl med en sil. Täck löst över degen med plastfilm och förvara kallt över natten, ex-vis i ett kylskåp
Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.