Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskytterfilé , av rapsgris, ca. 600 gram 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk smör 1 msk olivolja Marinad 2 msk olivolja 2 msk soja 1 msk honung 1 msk balsamvinäger 2 klyfta(or) vitlök(ar) Rotfrukter 3 st morötter 3 st palsternacka(or) 5 st rödbeta(or) 2 msk olivolja 1 salt 1 peppar 1 örtkrydda Kantarellsås 2 burk(ar) kantareller 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1 dl vatten 2 dl vispgrädde 1,5 msk svampfond 1 salt 1 peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal: 663 Protein: 35 gram Fett: 45 gram Kolhydrater: 26 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.