Att vi borde äta mer grönt, både för hälsans och för miljöns skull, har du säkert hört. För visst är det fler än jag som tänker "idag ska vi ha kyckling" eller "idag ska vi ha fläskkött" och bygger måltiden runt det
Skölj och borsta potatisarna i kallt vatten. Dela och lägg dem i en långpanna. Skala och skär morötter och palsternackor i bitar och blanda med potatisarna
Jag kan inte få nog av pumpa, det är ju sååå gott. Här är den tillagad på enklast tänkbara sätt, ugnsbakad och med topping av fetaost och färsk rosmarin
Jag använde butternutpumpa ochugnsrostade den, smaken påminde lite om sötpotatis. Det här receptet skulle komma förra veckan lagom till halloween och allhelgona men kameran med minneskortet har varit på vift
Ugnsrostaderotfrukter. - Lägg rotfrukterna i en plastpåse, tillsätt oljan, honungen, salt och peppar. Skaka om påsen så att oljan fördelas över alla rotfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.