salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
Servera kycklingen tillsammans med kokt risoch lite goda grönsaker. Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i
Denna matiga och goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Servera medris, lite färska tomater och ett glatt humör. Ochmed Oumph. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginlägg i veckan sommaren igenom med #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
ca 1,4 kg kycklingdelar med ben 1,5 hönsbuljongtärning ca 7 dl vatten 1 morot, i bitar 1 gul lök 5 hela nejlikor 1 lagerblad (litet). 2 msk curry 2 msk smör 1,5 msk vetemjöl 3 dl silad buljong från koket 1 dl grädde
Tillsätt sedan currypastanoch låt fräsa med en minut innan du tillsätter vatten, kokosmjölk, morötter, en skvätt fisksås och sesamolja och låt puttra några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.