Fläskytterfilé i curry och kokosgrädde med paprika och chili - Recept
Rune Matomanen - Matälskare
Rune Matomanen - Matälskare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskytterfilé
  • 2 cm skivor
  • smör och rapsolja att steka i
  • 1½ msk curry
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk ingefärapulver
  • 220 g rödlök
  • 30 g vitlök
  • 1 msk tomatpuré
  • 220 g röd paprika
  • 2½ dl kokosgrädde
  • 2½ dl kokosmjölk
  • 1 tsk sambal oelek
  • ½ tsk salt
  • maizenaredning
  • 20-25 min
  • 70 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.