Fläskfilégratäng med kantarellost
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 600-700 g fläskfilé
  • 1200 g rökt skinka
  • 11 liten purjolök
  • 13 dl mellangrädde
  • 11 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g
  • 11 köttbuljongtärning
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 11 tsk paprikapulver
  • 1 Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn: 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form. Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedan blandningen över köttet. Vispa ur stekpannan med grädden och tillsätt sedan kantarellosten, buljongtärningen, paprikapulvret och ev. mer salt och peppar (smaka er fram). Låt koka upp. Häll såsen över köttet och ställ i ugnen i ca 15 minuter. Smaklig måltid!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.