13 port
kokt ris 400 g köttfärs 140 g bacon 8 champinjoner 1 gul lök 1 paprika 2 vitlöksklyftor 2 msk dijonsenap 3 dl grädde Salt Peppar Vegeta allkrydda 3 dl riven ost SmörDela baconet i små bitar och fräs upp. Skiva champinjonerna, hacka löken och tärna paprikan och låt steka med. Pressa i vitlöksklyftorna och blanda i senap och grädde och låt koka upp. Salta och krydda . Bryn färsen och krydda. Blanda i baconröran och koka upp. Bred ut riset i en smord eldfast form. Häll på köttfärsröran och strö över riven ost. Gratinera i 200 grader i ca 45 minuter
Och en ny version av falukorv som man inte kan få för många utav heller. Ugnsbakad falukorv är gott i alla de former, här har jag dock ris i botten på formen och korvskivorna är stekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.