Ingredienser Portioner: 4 500 g fläskfilé 2 msk smör salt peppar 1 gul lök 250 g champinjoner 2 tsk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk soja 2 tsk dijonsenap 1 tsk majsstärkelse Till servering kokt ris eller potatis sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5:- Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Servera med pressad potatis och sallad. 1250 g champinjoner. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 5 tsk chiliflakes hackad persilja Servera med. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara
Fräs tillsammans i stekpanna och lägg sedan i grytan med köttet. Hacka löken och skiva champinjonerna. skär baconen i små bitar och stek tills de blir knapriga lägg sedan tillsammans med de andra
Kommentarer
manuela-2
God, klassisk grytsmak. Men blev rätt snålt med sås, räckte knappt till lunch
Logga in eller Registrera för att kommentera.