Fisksoppa med saffran och rouille
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st gula lökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 300 g fast potatis
  • 3 st morötter
  • 1 st fänkål
  • 3 msk olja
  • 2 burk krossade tomater
  • 3 msk tomatpuré
  • 0.5 g saffran
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 l vatten
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1 kg blåmusslor
  • 800 g torskfilé
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 3 st äggulor
  • 0.5 g saffran
  • 3 dl olivolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk cayennepeppar
  • salt och svartpeppar
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.