Italiensk fisksoppa med tomat och saffran
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g laxfilé
  • 300 g torsk- eller gösfilé
  • 300 g oskalade räkor
  • 1 fänkål, liten
  • 1 purjolök, liten
  • 3 msk olivolja
  • 2 klyftor vitlök, skivade
  • 2 msk färsk hackad timjan (eller 2 tsk torkad)
  • 1 krm cayennepeppar
  • 0,5 g saffran (1 kuvert)
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 l vatten
  • 2-3 fiskbuljongtärningar
  • 400 g cocktailtomater på burk (konserverade)
  • salt
  • svartpeppar
  • finhackad bladpersilja att strö över
  • 300 g laxfilé 300 g torsk- eller gösfilé 300 g oskalade räkor 1 fänkål, liten 1 purjolök, liten 3 msk olivolja 2 klyftor vitlök, skivade 2 msk färsk hackad timjan (eller 2 tsk torkad) 1 krm cayennepeppar 0,5 g saffran (1 kuvert) 2 dl torrt vitt vin 1 l vatten 2-3 fiskbuljongtärningar 400 g cocktailtomater på burk (konserverade) salt svartpeppar finhackad bladpersilja att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.