Just denna fiskgratängen laborerades det lite med, det fanns nämligen ett paket bacon i kylen som bad om att få användas och i grönsakslådan låg det lite ruccola och såg ensam ut, så de båda åkte ner i formen
Fiskgratäng rättare sagt. Servera tillsammans med kokt ris. Lägg tomater, broccoli ochbladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Förväll spenaten i kokande vatten i en minut, skölj med kallt vatten och krama ur all vätska. Smält smöret i en stekpanna, lägg i raviolin vänd runt och servera med riven parmesan och färsk ramslök
Servera med kokt potatis och sallad. Tina både fisk ochspenat. Krama noga ur vätskan ur spenaten. Idag är det långfredag, och enligt gammal god tradition ska det idag bjudas på fisk
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.