Här kan du läsa ett inlägg om flera vägar till hur maten förändrat mitt liv under de senaste åren. De har också kokat ihop en mycket smart matplaneringstjänst tillsammans, du kan läsa mer och gå med i CookEat här
Just att jag har valt oregano är för att jag har hela rabatten full av den just nu och att jag tycker det passar väldigt bra tillsammans med färsk gräslök som jag även den har fullt av mitt trädgårdsland
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Blanda ihop och låt stå till precis innan servering. Lägg på stekta baguett skivor. 1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar. 200 gr kallrökt lax i bitar
Dela auberginen på längden, skåra med en kniv i köttet och lägg halvorna i aluminiumfolie. Gröp ur inkråmet och mixa med övriga ingredienser, ställ kallt minst en timme innan servering
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Lenas kompis C påbesökoch vi drämmer till med en trerätters. Vissa avbrott i middagen fick göras då Arvid och Sigrid lockade med sig C upp till sina rum på övervånigen
Resultatet blev en konfekt med smak av apelsin, valnöt, vanilj och kardemumma. Jag experimenterade lite med ett vanligt recept, tillsatte smaker som jag tycker om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.